top of page

   Про STRANGER   

   Про STRANGER   

     Наприкінці 2016 року, сім’я дизайнерів Тетяна та Руслан Борисенко, з Полтави, почали займатися шоколадом, після того, як хотіли допомогти своїй донці з дизайном обгортки. Потім вирішили виготовити власний, смачний шоколад із какао - бобів. Багато тестів, проб та помилок, ми прийшли до нашого шоколаду.

 

     В 2022 році ми отримали 4 нагороди на European International Chocolate Awards 2 срібні нагороди та 2 бронзові за bean to bar шоколад. А в Світовому фіналі 2022 року, цього конкурсу, шоколад Tanzania 70% отримав бронзову нагороду, отримавши 86,53 бали.

     В процесі виробництва ми шукаємо унікальні смаки какао - бобів, з яких і робимо наш шоколад. Наша колекція представлена   різними країнами походження благородних сортів какао-бобів: Мадагаскар, Домініканська Республіка, Танзанія, Єквадор, Гватемала, Венесуела та інші. Також ми виробляємо шоколад із включеннями, для цього використовуємо сублімовані ягоди (полуниця, вишня, малина).

 

     Ми дуже любимо какао-боби, тому для нас важлива їх якість та смакові властивості. Ми дбаємо про натуральні інгредієнти та шукаємо какао - боби з відстежуваним походженням. Далі додайте любов до шоколаду і ви зможете скуштувати чудовий продукт. Хочеться насолоджуватися смаком какао - бобів різних куточків нашої Землі.

 

     Все змінилося, коли почалася війна...

     Ми працюємо. Але в тобі є діра, яка заважає любові та творчості. 

 

     Цілі на майбутнє: вижити, а далі буде видно.

Наша місія – робити якісний та смачний bean to bar шоколад.

IMG_20180831_065228_1_edited.jpg
bottom of page